menu

Arrangement

Het programma voor het meerdaagse arrangement ziet er (in hoofdlijnen) als volgt uit:

Dinsdag 30 januari: officiële ontvangst
Je verblijft in Hotel Rossmann op basis van halfpension (logies, ontbijt en diner). Tijdens het diner is de officiële ontvangst en blikken we alvast vooruit naar de dag van morgen, de wedstrijddag van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee 2017!

Woensdag 31 januari: de wedstrijd
Bij het krieken van de dag klinkt het startschot van de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee 2017. Gedurende de wedstrijd krijg je volop de gelegenheid om langs de baan de rijders van AB Vakwerk Schaatsteam aan te moedigen voor een zo goed mogelijk resultaat. Proef met ons deze dag de bijzondere de sfeer rond het meer! 's Avonds zal er na het diner nog een bingo gehouden worden.

Donderdag 1 februari: schaatsclinic
Deelnemers die zelf ook de ijzers willen onderbinden krijgen een clinic aangeboden van AB Vakwerk Schaatsteam onder leiding van ploegleider Roy Boeve. Bereid je vast voor op je eigen beproeving van ruim 200 kilometer natuurijs tijdens Alternatieve Elfstedentoertocht. 's Middags is er een informatiebijeenkomst voor bikkels die vrijdag meedoen aan de monstertocht.

Vrijdag 2 februari: de toertocht
Na een vroeg en stevig ontbijt verschijn je samen met nog honderden schaatsers aan de start van de Alternatieve Elfstedentoertocht. Na een enerverend en intensief schaatsavontuur is ’s avonds de feestelijke afsluiting tijdens het enige echte Blarenbal.

Ga je op voor een kruisje? Dan heb je uiteraard een schaatspak nodig. AB Vakwerk biedt jou de mogelijkheid een echt AB Vakwerk schaatspak met korting te bestellen. Interesse? Bestel er één via de website.

Zaterdag 3 februari: vertrek
Helaas, het schaatsfestijn is bijna afgelopen. Bekijk nog één wedstrijd van AB Vakwerk Schaatsteam voordat je weer achter het stuur kruipt: de KPN Grand Prix (Aart Koopman Memorial). Deze race over 100 kilometer is een waardige afsluiter van een onvergetelijk meerdaags schaatsarrangement naar de Weissensee in Oostenrijk.

AB_Logo_CMYK_Full_Gecentreerd
HCM_logo3_zonder_beeldmerk_grijs
LOGO RABOBANK
DeFriesland_logo_rgb_turqoise_pos01
aeres_tech
logo-stouwdam
adrenna_logo
Peter Appel
Tres
Lankhorst
hunter
logo hoolwerf 1805