menu

Met AB Vakwerk naar de Weissensee

Jaarlijks trekken duizenden Nederlandse schaatsliefhebbers naar de Weissensee om te genieten van schaatsen en die typisch Oostenrijkse gezelligheid. Op het bekende en adembenemende bergmeer wordt woensdag 31 januari wederom de Alternatieve Elfstedentocht verreden, hét hoogtepunt van twee bijzondere schaatsweken in Oostenrijk. Het AB Vakwerk Schaatsteam is vanzelfsprekend van de partij en ook jij als schaatsliefhebber kunt mee! 

Beleef voor slechts 267,50 euro met AB Vakwerk vijf onvergetelijke dagen op en rond de Weissensee. Schreeuw ons team naar de overwinning en bind zelf ook de ijzers onder voor de 200 kilometer lange Alternatieve Elfstedentoertocht op vrijdag 2 februari. Ga jij met ons mee naar de Weissensee?

Wanneer?
Van dinsdag 30 januari t/m zaterdag 3 februari 2018. Bekijk hier het volledige programma. 

Kosten
De kosten zijn slechts 267,50 euro per persoon (exclusief btw en deelnamekosten Elfstedentoertocht*). Voor deze prijs verblijf je vijf dagen in Oostenrijk op basis van half pension (logies,ontbijt en diner)! Daarnaast ontvang je van ons ook een mooi AB Vakwerk schaatsjack zodat je lekker warm blijft op het ijs!

*Let op! De kosten van deelname aan de Alternatieve Elfstedentoertocht zijn 70,00 euro (90 euro bij inschrijving na 1 januari 2018). Daarnaast moet je ook nog een lidmaatschap af sluiten bij de AEW om deel te mogen nemen. Kosten hiervan zijn 26,50 euro. Meer informatie over het inschrijven voor de AEW is hier te vinden.

Vervoer
De reis naar de Weissensee in Oostenrijk is in eerste instantie op eigen gelegenheid, maar bij voldoende animo wordt er tegen meerprijs een bus ingezet.

AB_Logo_CMYK_Full_Gecentreerd
Noordlease
LOGO RABOBANK
de-friesland-zorgverzekeraar
aeres_tech
logo-stouwdam
adrenna_logo
Peter Appel
Tres
Lankhorst
hunter