menu

Vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid

Al sinds het begin van de AB Vakwerk marathonploeg is TRES één van de trouwe sponsoren. Het bedrijf uit Heerenveen is een digitaal bureau voor strategie, marketing en technologie. Commercieel directeur Harmen Visser is enthousiast over het marathonschaatsen en de samenwerking hierin met AB Vakwerk. “Wij willen ons als bedrijf graag associëren met de mentaliteit van de marathonschaatsers.”

TRES is een gerenommeerd bedrijf in haar vakgebied en heeft een indrukwekkend aantal gerenommeerde klanten. Onder andere KPN, Ajax, Rinsma, Relatieplanet en ook AB Vakwerk maken op dagelijkse basis gebruik van de kennis en technologie van Tres. “Wij bouwen het bedrijf eigenlijk online op en doen dat ook bij AB Vakwerk. We zorgen dat de planning, arbeidskrachten, beschikbare uren en veel meer met elkaar kunnen communiceren in een systeem dat 24/7 werkt.”

Supporter van sport

Zelf komt Harmen Visser niet vaak bij het marathonschaatsen moet hij eerlijk toegeven. “Maar dat wil niet zeggen dat ik het geen mooie sport vind”, zegt Visser lachend. “Ik ben voor mijn werk veel in het weekend op pad en we zijn bijvoorbeeld ook sponsor van SC Heerenveen en FC Groningen. Ik ben wat dat betreft meer een voetbalman.” Zelf schaatste hij vroeger wel, en daar heeft hij mooie herinneringen aan. “Ik denk dan meteen terug aan de toertochten door Friesland. In mijn beleving konden we destijds, toen ik een jaar of tien was, altijd het ijs op. Heerlijke tochten van een kilometer of vijftig. Dat was prachtig. Ik kom uit Stiens en ben als Fries natuurlijk gek van schaatsen.”

Via AB Vakwerk raakte TRES betrokken met de schaatsploeg en raakvlakken zijn er zeker. “Binnen het bedrijf pretenderen we dat een samenwerking bestaat uit vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Dat is naar mijn idee ook precies de relatie die in een marathonploeg zou moeten heersen en gezien de successen van de ploeg gaat dat prima. Zonder vertrouwen in elkaar ben je nergens en elke schaatser moet binnen de ploeg, net zoals bij ons op de werkvloer de werknemers, zijn verantwoordelijkheid nemen. Daarnaast komt iemand pas echt tot ontplooiing als er enige vorm van vrijheid is.”

Meer weten over TRES Internet? Kijk op www.tres.nl

AB_Logo_CMYK_Full_Gecentreerd
HCM_logo3_zonder_beeldmerk_grijs
LOGO RABOBANK
DeFriesland_logo_rgb_turqoise_pos01
aeres_tech
logo-stouwdam
adrenna_logo
Peter Appel
Tres
Lankhorst
hunter
logo hoolwerf 1805