menu

Stouwdam Sport: ‘Wij steunen één van de beste ploegen in het peloton’

Stouwdam Sport is dé fiets-, schaats- en skeelerwinkel van Nederland en is sinds vorig jaar betrokken bij AB Vakwerk Schaatsteam. Het bedrijf in Wezep is één van de langst bestaande schaats- en skeelerwinkels van het land en heeft door de jaren heen een enorm goede naam opgebouwd.

Eigenaar Henk Schra is vroeger zelf marathonschaatser geweest. Een leuk detail is dat hij in 1997 één van de twee schaatsers was die de Elfstedentocht reed op klapschaatsen. De andere marathonrijder was Jan Maarten Heideman. De schaatsliefhebber is met Stouwdam al jarenlang betrokken als sponsor in het marathonschaatsen. Sinds vorig jaar is dat bij de ploeg van AB Vakwerk en dat blijkt een goede combinatie, voor alle partijen. 

‘Het helpt dat Gary erbij zit’

,,Voor ons als Stouwdam is het belangrijk om zichtbaar te zijn in het landelijke marathonpeloton. Als je dat dan graag wil, dan kun je het beter ook maar meteen goed doen en één van de beste ploegen van het peloton ondersteunen. Het helpt daarbij ook dat bij AB Vakwerk iemand als Gary Hekman rijdt. Gary komt uit onze regio, de mensen kennen hem hier allemaal en bovendien staat hij enkele dagen per week bij ons in de winkel.”  

Samenwerking gaat verder

Naast het sponsoren van het schaatsteam gaat de samenwerking tussen Stouwdam en AB vakwerk verder. ,,AB Vakwerk wil graag ook haar personeel betrekken bij het schaatsen. Hierin hebben we ook een mooie samenwerking kunnen vinden. Zo is er een webshop waar medewerkers eenvoudig schaatskleding en schaatsproducten kunnen bestellen.” 

Meer weten over Stouwdam Sport? Kijk op www.stouwdam.nl

Henk Schra
Henk Schra
AB_Logo_CMYK_Full_Gecentreerd
HCM_logo3_zonder_beeldmerk_grijs
LOGO RABOBANK
DeFriesland_logo_rgb_turqoise_pos01
aeres_tech
logo-stouwdam
adrenna_logo
Peter Appel
Tres
Lankhorst
hunter
logo hoolwerf 1805