menu

Peter Appel Transport: ‘Veel gelijkenissen tussen schaatsteam en ons bedrijf ‘

Peter Appel Transport is dit seizoen één van de nieuwe sponsoren van AB Vakwerk Schaatsteam. Het transportbedrijf, met het hoofdkantoor in Middenmeer, levert hoogwaardige en innovatieve transportdiensten in heel Nederland en is gespecialiseerd in temperatuur gecontroleerde transportactiviteiten.

Peter Appel is enthousiast over de samenwerking met de ploeg en ziet veel gelijkenissen met zijn bedrijf en het marathonschaatsen. ,,Neem nu het teamfilmpje dat we allemaal hebben gezien tijdens de teampresentatie. Ik heb dat bij ons op kantoor ook laten zien. Het gaat om discipline, uithouding, focus, rijstijl, doelen stellen en lange dagen maken. Allemaal zaken wat bij onze chauffeurs ook dagelijks van groot belang is.” 

Data-analyse

Peter gaat verder: ,,Een heel mooi voorbeeld vind ik het meten. De schaatsers zijn heel professioneel met hun vak bezig en elke training wordt geanalyseerd met behulp van de nieuwste technologieën met als doel om beter te worden en nog efficiënter te trainen. Wij ‘meten’ onze chauffeurs ook. Wordt de cruise control wel gebruikt? Rijden we wel zuinig? En hoe hard wordt er geremd en hoe lang rijden de chauffeurs achter elkaar? Wij halen daar bruikbare data uit die we gebruiken om ons te blijven ontwikkelen.”

Lang concentratie vasthouden

,,De sporters zijn echt met hun vak bezig en dat iedere dag soms vele uren lang. Wij maken ook lange dagen en moeten, net als de schaatsers, lang onze concentratie vasthouden. Als je dat niet doet, dan heeft dat vaak grote gevolgen. Alle raakvlakken die er zijn binnen ons bedrijf en de mooie marathonsport maakt voor ons het steunen van deze ploeg tot een logische keus”, zegt Peter. 

Meer weten over Peter Appel Transport? Kijk op www.peterappeltransport.nl 

Peter Appel
Peter Appel
AB_Logo_CMYK_Full_Gecentreerd
HCM_logo3_zonder_beeldmerk_grijs
LOGO RABOBANK
DeFriesland_logo_rgb_turqoise_pos01
aeres_tech
logo-stouwdam
adrenna_logo
Peter Appel
Tres
Lankhorst
hunter
logo hoolwerf 1805