menu

Hoolwerf Heiwerken dit seizoen de nieuwe co-sponsor van het AB Vakwerk schaatsteam

Hoolwerf Heiwerken uit Eemdijk is sinds dit seizoen de nieuwe co-sponsor van het AB Vakwerk schaatsteam. Het funderingsbedrijf heeft als slogan ‘gaat niet, bestaat niet’ “en dat geldt voor het marathonschaatsen ook”, zegt Albert Hoolwerf. Daarom past de sport bij ons bedrijf. Alle natuurelementen beuken op je in. Je hebt met kou te maken, met wind, met zand en ijs. Eigenlijk wil je niet meer, maar je kunt niet stoppen en je wil niet opgeven. Dat karakteriseert ons als mens zijnde, maar ook als bedrijf”, legt Hoolwerf uit.

Hoolwerf is gespecialiseerd in trillings- en geluidsvrij funderen, waardoor zij ook op locaties kunnen funderen waar het eerder niet voor mogelijk werd gehouden.

Liefde voor de sport

In het verleden heeft Hoolwerf Heiwerken zich al eens eerder verbonden aan de marathonsport. Toen was het bedrijf hoofdsponsor van een damesmarathonploeg. “Dat bracht veel naamsbekendheid”, weet Albert. Het is niet geheel uit het niets gekomen dat Hoolwerf terugkeert naar het marathonschaatsen. Directieleden Albert en Willem Hoolwerf zijn liefhebbers pur sang en beoefenden de sport zelf jarenlang. Dat virus hebben ze overgebracht op hun kinderen, die het ‘gaat niet, bestaat niet’ ter harte hebben genomen. Willem, de zoon van Albert, en Bart en Evert de twee zonen van Willem hebben alle drie een plek bemachtigd in het AB Vakwerk schaatsteam.

Hoolwerf Heiwerken en AB Vakwerk

Het is deels omdat de jongens nu bij AB Vakwerk rijden, dat wij ons aansloten, maar het marathonschaatsen past ook bij Hoolwerf vanwege de puurheid van de mensen”, zegt Albert. “In principe is het voor iedereen een individuele prestatie, maar dan in teamverband. Op de baan elkaars concurrent, daarna even goede vrienden.”
Ook AB Vakwerk past volgens Albert bij Hoolwerf Heiwerken. “De mentaliteit van het bedrijf en hoe de schaatsploeg is, zo zijn wij ook. En wat het nu aan naamsbekendheid gaat opleveren, dat gaan we zien!” 

Meer weten over Hoolwerf Heiwerken? kijk op www.hoolwerfheiwerken.nl

AB_Logo_CMYK_Full_Gecentreerd
HCM_logo3_zonder_beeldmerk_grijs
LOGO RABOBANK
DeFriesland_logo_rgb_turqoise_pos01
aeres_tech
logo-stouwdam
adrenna_logo
Peter Appel
Tres
Lankhorst
hunter
logo hoolwerf 1805