menu

Adrenna arbeidsrechtadvocaten

Al vanaf de start in 2013 is Adrenna als co-sponsor betrokken bij AB Vakwerk Schaatsteam. Het advocatenkantoor, gespecialiseerd in arbeids-, ambtenaren- en sportrecht, draagt sport een warm hart toe. Het begeleiden van verschillende sportploegen zoals wielerploeg Sunweb met onder andere Tom Dumoulin en schaatsorganisatie i-Skate bewijst dit maar eens te meer.

Voor directeur Bert Kingma is de sponsoring van AB Vakwerk Schaatsteam een logische keus: ,,Wij zijn sportliefhebbers bij Adrenna en daar komt ook ons specialisme voor sportrecht uit voort.” De specifieke keus voor marathonschaatsen past perfect bij het bedrijf en ook bij advocatuur in het algemeen, vindt Bert. ,,Ik maak van dichtbij mee hoe de marathonschaatsers zich voorbereiden op het seizoen. Als je ziet hoe er wordt geleefd, wat de schaatsers er allemaal voor laten en hoeveel de schaatsers trainen, dan zie ik veel gelijkenissen met ons eigen vak.”

‘Presteren op piekmoment’

De schaatsers trainen de hele zomer lang om in de winter in topconditie te zijn en hebben dan vaak ook ‘extra’ belangrijke wedstrijden in een seizoen. Hét piekmoment. Bert: ,,Ons piekmoment is de zitting bij de rechtbank. Daaraan vooraf gaat heel veel voorbereiding. Op het piekmoment moet er worden gepresteerd en kan er succes worden behaald of volgt er juist teleurstelling. Vaak geldt: hoe beter de voorbereiding, hoe beter het resultaat.”
 
Marathonschaatsers geven niet op, zijn van de lange adem en moeten goed om kunnen gaan met tegenslag. ,,Want hoe graag je ook wil winnen, dat lukt niet elke wedstrijd. Bij ons vak is dat exact gelijk. Hoe lang een zaak ook loopt, je moet geconcentreerd blijven en je doel voor ogen houden. Dan is de kans op succes het grootst”, zegt Bert.

Meer weten over Adrenna arbeidsrechtadvocaten? Kijk op www.adrenna.nl

Bert Kingma
Bert Kingma