menu

Businessclub AB Vakwerk Schaatsteam

Door de winst van onze rijders scoren ook sponsoren van AB Vakwerk Schaatsteam. „De impact is enorm”, weet Hylke van der Veen, algemeen directeur van AB Vakwerk. Als voorbeeld noemt hij de zes zeges van het team in seizoen 2016/2017. „Honderdduizenden televisiekijkers zagen na afloop hoe onze rijders werden geïnterviewd. En dan heb ik het nog niet eens over de berichtgeving op websites en in de gedrukte media. Prachtige free publicity dat in geld een advertentiewaarde van tienduizenden euro’s uitdrukt. Denk je eens in wat er kan gebeuren als de Elfstedentocht écht weer komt…”

Ook uw naam verbinden aan AB Vakwerk Schaatsteam? „Wij bieden verschillende aantrekkelijke pakketten. Al vanaf 1500 euro per seizoen bent u lid van onze businessclub en wordt u uitgenodigd voor netwerkbijeenkomsten rondom de wedstrijden.” Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om uw bedrijfslogo op de schaatspakken af te beelden.
 
Lid worden van de businessclub van AB Vakwerk Schaatsteam is dé manier om laagdrempelig aan te haken bij een fantastisch project. We hebben een fantastisch businessclub-pakket samengesteld. Dit pakket bestaat uit:

- Twee netwerkbijeenkomsten voor twee personen
- Een schaatsclinic voor alle businessclub leden en sponsoren
- Vermelding in de presentatiegids en op de website
- Bijdrage aan sponsoring van het g-schaatsen
- Toegang tot een groot netwerk in zowel Friesland, Noord-Holland, Flevoland als Groningen

Kosten: € 1500,- ex btw

Andere wensen? Neem contact met ons op om samen te kijken welke mogelijkheden er zijn voor uw bedrijf. 

Wilt u zich ook aansluiten bij de businessclub van het AB Vakwerk Schaatsteam? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U heeft niet alle verplichte velden ingevuld

Leden van de AB Vakwerk businessclub

Suppliers

AB_Logo_CMYK_Full_Gecentreerd
HCM_logo3_zonder_beeldmerk_grijs
LOGO RABOBANK
de-friesland-zorgverzekeraar
aeres_tech
logo-stouwdam
adrenna_logo
Peter Appel
Tres
Lankhorst
hunter